★★★★☆
4.6 étoiles sur 5 de 125 notes
2001-06-01
Jams, Preserves and Chutneys - de Marguerite Patten OBE (Author)
Details Jams, Preserves and Chutneys
Le paragraphe ci-dessous montre des spécificités complètes sur Jams, Preserves and Chutneys
Le Titre Du Fichier | Jams, Preserves and Chutneys |
Date de Parution | 2001-06-01 |
Traducteur | Ariz Manleen |
Quantité de Pages | 898 Pages |
La taille du fichier | 67.96 MB |
Langage | Français & Anglais |
Éditeur | Zed Books |
ISBN-10 | 7276007651-FLM |
Type de Livre | AMZ EPub PDF CHM SDW |
Créateur | Marguerite Patten OBE |
ISBN-13 | 865-1339340932-FUY |
Nom de Fichier | Jams-Preserves-and-Chutneys.pdf |
Télécharger Jams, Preserves and Chutneys Livre PDF Gratuit
Sara PastonWilliams is an author journalist lecturer and broadcaster who specialises in food and food history Her recent books include Good Oldfashioned Jams Preserves and Chutneys Good Oldfashioned Puddings and The Art of Dining She lives in Cornwall
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