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★★★★☆

4.6 étoiles sur 5 de 125 notes

2001-06-01
Jams, Preserves and Chutneys - de Marguerite Patten OBE (Author)

Details Jams, Preserves and Chutneys

Le paragraphe ci-dessous montre des spécificités complètes sur Jams, Preserves and Chutneys

Le Titre Du FichierJams, Preserves and Chutneys
Date de Parution2001-06-01
TraducteurAriz Manleen
Quantité de Pages898 Pages
La taille du fichier67.96 MB
LangageFrançais & Anglais
ÉditeurZed Books
ISBN-107276007651-FLM
Type de LivreAMZ EPub PDF CHM SDW
CréateurMarguerite Patten OBE
ISBN-13865-1339340932-FUY
Nom de FichierJams-Preserves-and-Chutneys.pdf

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Sara PastonWilliams is an author journalist lecturer and broadcaster who specialises in food and food history Her recent books include Good Oldfashioned Jams Preserves and Chutneys Good Oldfashioned Puddings and The Art of Dining She lives in Cornwall

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